ALERTĂ, COVID + ACCIDENTĂRI! SE AMÂNĂ METALUL – PROGRESUL?

0
78

După ce în deplasarea de la FCSB 2 a avut pe foaie doar 3 rezerve plus portarul, pentru meciul de sâmbătă, Metalul riscă să n-aibă jucători nici măcar pentru usprezecele de start.
La antrenamentul de joi, antrenorii Metalului au avut la dispoziție 2 portari și 11 jucători în câmp. Restul lotului e chinuit fie de Covid 9, fie de accidentările care au dat iama în gruparea din Crâng. Răzvan Tănase e sâcâit de ceva vreme de o răceală zdravănă iar Chirițescu, uriașul din poartă încă nu și-a revenit de pe urma unui hematom urât de la nivelul coapsei.
Cătălin Bardaș este marele ghinionist – a ieșit din nou pozitiv la retestare și mai are de pătimit până să revină pe gazon. Câlcâiul lui Ahile din formula de start ar putea fi postul de fundaș stânga. Spătaru a fost în autoizolare și nu s-a mai antrenat de 3 săptămâni iar Dani Mihai a acuzat dureri de spate și disconfort la nivelul căilor nazale în momentul în care inspiră. Nedelcu, fundașul central, cel care nici n-a făcut deplasarea în etapa trecută, are glezna umflată și nu poate lovi balonul. Adevăratele probleme sunt totuși, cele de la mijlocul terenului, ambii închizători ai Metalului fiind incerți pentru disputa cu cei de la Progresul Spartac. Verdictul în cazul contaminatului Dan Stan, după analiză, a fost unul neconcludent și n-are drept de joc. În schimb, George Badea, cel cu care a împărțit germenii virusului în calitate de concetățeni, e singurul recuperat și conducerea tehnică se poate baza pe serviciile sale.
În lipsa partenerilor de antrenament, Vali Stan s-a băgat și el la joc, mai mult ca să le ridice moralul puținilor săi elevi valizi. Copleșit de situația nemaiîntâlnită cu care se confruntă gruparea buzoiană, antrenorul speră să primească o păsuire din partea Federației. Cheia amânării meciului de pe teren propriu este la căpitanul Ispir, cel care ieri nu s-a simțit deloc bine și care s-a aflat în contact direct cu restul coechipierilor săi. Dealtfel, ilfoveanul s-a testat astăzi la București pentru a primi diagnosticul până la sfârșitul zilei, cu doar câteva ore înainte de fluierul de start al partidei.
De partea cealaltă, bucureștenii sunt pe cai mari după ce miercuri au scos Rapidul din turul 4 al Cupei României după o prestație consistentă în 120 de minute. Progresul a fost la un pas de liga a 2-a chiar în anul revenirii Metalului în divizia C iar în clasamentul la zi ocupă ultimul loc pe podium, cu 2 puncte mai mult decât Buzăul.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ