ALIANŢA PSD-PRO BUZĂU, LISTA COMUNĂ LA C.J.

0
436

Petre Emanoil Neagu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, împreună cu echipa de candidaţi la funcţiile de consilieri judeţeni, formată din reprezentanţi al Alianţei „PSD-Pro Buzău”.
Alianţa PSD-Pro Buzău, în frunte cu actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu şi-a depus candidaturile pentru alegerile locale de luna viitoare. Pe lista pentru Consiliul Judeţean depusă de alianţa electorală se regăsesc, pe locuri eligibile, atât reprezentanţi ai Partidului Social Democrat, cât şi de la Pro România, care împreună formeză o echipă cu proiecte comune. Printre aceştia se numără, din partea social democraţilor, actualii vicepreşedinţi Adrian Petre şi Romeo Lungu, iar din partea Pro România vor candida fostul prefect Carmen Ichim şi liderul formaţiunii politice, Felix Rache.
Prioritatea lui Petre Emanoil Neagu şi a echipei de consilieri judeţeni va fi atragerea de fonduri europene.
Obiectivul electoral al Alianţei PSD-Pro Buzău, la alegerile din 27 septembrie este câştigarea majorităţii absolute în Consiliul Judeţean, ceea ce însemnă 22 de consilieri.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ