ALIANŢA USR PLUS A PREGĂTIT LISTELE DE CANDIDAŢI

0
310

Alianţa USR PLUS a stabilit formula cu care se va prezenta la alegerile locale de la Buzău. Liderii celor două formaţiuni politice care alcătuiesc alianţa au declarat că PLUS va desemna candidatul pentru Primăria municipiului Buzău, iar USR pe cel care va intra în cursa electorală pentru Consiliul Judeţean. Numele celor doi nu au fost încă, făcute publice.
USR şi PLUS s-au înţeles, la Buzău asupra formulei cu care vor intra în campania electorală pentru alegerile locale. Într-o conferinţă de presă comună liderii celor două formaţiuni, Valeriu Mocanu, de la USR şi Mihai Moraru de la PLUS au declarat că au fost întocmite listele de candidaţi. Cei desemnaţi să candideze pentru funcţia de primar la Buzău şi Râmnicu Sărat vor fi anunţaţi săptămâmna viitoare.
Conform înţelegerii, PLUS va desemna candidatul pentru Primăria municipiului Buzău, iar USR pe cel pentru Consiliul Judeţean.
Listele de candidaţi vor conţine membri de la ambele partide, după un algoritm satbilit în urma discuţiilor şi negocierilor purtate între cele două părţi.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ