ALIANŢA USR-PLUS ŞI-A LANSAT CANDIDAŢII

0
240

Alianţa USR-PLUS şi-a lansat marţi candidaţii la alegerile locale de luna viitoare. Lansarea, ce a inclus o conferinţă de presă, s-a desfăşurat în faţa Primăriei Buzău. Prezenţi au fost, Irinel Cîrstea, candidat la funcţia de primar al municipiului Buzău, Gabriel Ionică, cel care va candida pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean, precum şi o parte dintre membrii alianţei care se află pe listele de consilieri evenimentul fiind moderat de preşedintele organizaţiei judeţene PLUS, Mihai Răzvan Moraru. Acesta a vorbit în deschidere despre însemnătatea alegerilor din 27 septembrie.
Irinel Cîrstea, candidatul Alianţei USR-PLUS la primăria Buzăului a explicat ce l-a determinat să intre în politică, în urmă cu câţiva ani, iar acum, în cursa electorală.
Gabriel Ionică va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean cu intenţia de a schimba modul de lucru al sistemului administrativ al judeţului, un sistem care, în opinia lui trebuie să se bazeze pe muncă şi seriozitate.
La lansarea candidaţilor pentru alegerile locale din 27 septembrie au mai luat cuvântul Cristian Hoţescu, candidat la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Sărat, precum şi Denisa Coban, Claudia Cristea şi Ramona Fătu, candidate pentru Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Municipal Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ