ALTE 18 CAZURI DE COVID 19, SPITALE PLINE

0
26

Situația devine din ce în ce mai îngrjorătoare, la Buzău. Alte optspreze cazuri de coronavirus au fost confirmate, în ultimele douăzeci și patru de ore, porivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău. Această situație pune în dificultate spitalele destinate îngrijirii acestor pacienți.
Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului Buzău a ajuns la 583. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 18 cazuri de infectare cu COVID-19. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 19 și 80 de ani.
Pacienții au fost internați, în funcție de locurile disponibile, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în spațiul special destinat pacienților diagnosticați cu COVID-19, însă conducerea Spitalul Municipal Râmnicu Sărat a anunțat miercuri dimineața că unitatea este plină.
Conform bilanţului oficial, până în prezent, 14 persoane se află în carantină instituționalizată. De asemenea , 475 de persoane sunt izolate la domiciliu iar 315 persoane au fost declarate vindecate și externate.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ