ALTE 21 CAZURI DE COVID 19

0
19

Situație îngrjorătoare, la Buzău. După ce duminică, numai şapte persoane au fost confirmate cu virusul Covid-19, luni douăzeci și unu de noi cazuri au fost raportate de Direcţia de Sănătate Publică. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 14 și 84 de ani.
Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului Buzău a ajuns la 426. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 21 cazuri de infectare cu COVID-19. Trei dintre persoanele confirmate au fost testate și diagnosticate la laboratoare private.
Pacienții au fost internați, în funcție de locurile disponibile, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în spațiul special destinat pacienților diagnosticați cu COVID-19.
Conform bilanţului oficial, până în prezent, 180 persoane au fost declarate vindecate și externate. În acelaşi timp, 18 persoane se află în carantină instituționalizată. De asemenea , 889 de persoane sunt izolate la domiciliu, numărul lor fiind în scădere.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ