ALTE DOUĂ CADRE MEDICALE CONFIRMATE COVID-19

0
576

4 noi cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, în județul Buzău. Două dintre acestea sunt cadre medicale, la secția ORL, respectiv secția Medicală a Spitalului Județean. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 164. Dintre acestea, 55 de persoane au fost vindecate.
Potrivit celor mai recente informaţii oficiale furnizate de autorităţi, la Buzău s-au înregistrat patru noi cazuri de infectare cu COVID 19. Este vorba despre o asistentă medicală, în vârsă de 54 de ani, angajată la Secția ORL a Spitalului Județean care, la două testări pentru depistarea coronavirusului, rezultatele au ieșit negative, chiar dacă soțul femeii a fost confirmat cu pozitiv. În urma rezultatelor, ce nu indicau faptul că ar fi infectată, asistenta a luat decizia să meargă la Spitalul Victor Babeș din Capitală unde a fost internată și diagniosticată cu Covid 19.
Cel de-al doilea pacient este tot o asistentă de 55 de ani angajată la Secția Medicală a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Aceasta era simptomatică și a fost izolată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Judetean Buzău.
Celelalte două cazuri sunt doi bărbați de 53 respectiv, 64 de ani care s-au prezentat la spital cu simptome specifice infectării cu virusul Covid 19. În urma testării, reszultatele au iesit pozitive și au fost izolați, unul la Unitatea de Primiri Urgențe, iar celălalt la spitalul Gârlași.
Până acum, în județul Buzău au fost confirmate 164 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 55 de persoane fiind declarate vindecate și externate, iar
1644 persoane sunt izolate la domiciliu.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ