ALȚI BANI PENTRU CENTENAR

0
44

Aproape 400 de mii de lei au fost alocați, în ședința de miercuri, a Consiliului Local Municipal, către noi manifestări cultural- artistice, organizate în anul Centenarului. Proiectul a primit votul negativ din partea aleșilor din opoziție, care nu consideră oportună o astfel de alocare de fonduri, în prag de iarnă.
Consilierii locali au fost convocați, miercuri, în ședință de îndată. Pe ordinea de zi s-a aflat și un proiect de hotărâre care prevede alocarea sumei de 400 de mii de lei pentru noi manifestări culturale și artistice curpinse în programul dedicat Centenarului. Opoziția din Consiliul Local s-a opus acestui proiect, considerând că sumele cuprinse, la începutului anului, în bugetul municipiului și dedicate acestui capitol sunt suficiente.
De cealaltă parte, primarul Constantin Toma spune că este vorba de câteva modificări intervenite în programul dedicat Centenarului. În plus, din sumele alocate se vor organiza și evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă.
Proiectul de hotărâre a primit șase voturi negative, dar cu toate acestea a fost aprobat prin votul favorabil venit din partea majorității.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ