“AMATORISM DUS LA EXTREM”! Critici din cauza nesusținerii sportului local

1
124

Prezent la Buzău cu ocazia meciului de pregătire susţinut de formaţia sa, HC Brăila în compania jucătoarelor antrenate de Romeo Ilie, Costică Buceschi, totodată antrenorul secund al reprezentativei naţionalei, a folosit cuvintele “grele” pentru a descrie situaţia actuală în care se află HM Buzău.
Tehnicianul reprezentativei naţionale se aştepta ca handbalul să fie susţinut de către autorităţi, mai ales după ce CSM Bucureşti şi-a adjudecat titlul european.
Maniera în care este “tratat” handbalul în România va avea efecte nedorite. Echipa naţională va întâmpina mari probleme, în perioada imediat următoare.
HM Buzău a promovat în Liga Naţională la finalul stagiunii trecute dar din cauza lipsei susţinerii financiare nu a putut onora prezenţa în primul eşalon. Buzoiencele începe peste câteva zile campionatul în liga secundă.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Excelenta declaratie. Mare pacat ca autoritatile locale au lasat handbalul de izbeliste, chiar in momentul in care se obtinuse si o mare performanta: accederea in prima divizie!

LĂSAȚI UN MESAJ