AMENDĂ USTURĂTOARE PENTRU CNAIR

0
72

Administratorul Drumului Național 2B, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Secția Drumuri Naționale Buzău a primit o sancțiune contravențională de peste 5000 de lei, adică 35 puncte amendă.

Amenda a fost aplicată de poliţiştii rutieri buzoieni pentru neasigurarea și întreținerea viabilităţii drumului naţional care leagă judeţul nostru de Brăila, tronson unde joi dimineaţă din cauza poleiului s-au produs două accidente soldate cu rănirea a cinci persoane. Mai exact, având în vedere că, pe DN2B a fost polei, angajații Companiei nu ar fi  împrăștiat material antiderapant pentru a se evita producerea unor evenimente rutiere.

La rândul său, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin purtătorul de cuvânt a menționat că pe acel tronson s-a acționat între ora 00.00 și ora 08.00,cu 27 de tone de material antiderapant.

Totodată, reprezentanții CNAIR spun că vor contesta această amendă pe care o consideră nejustificată.

În acestă dimineață, pe DN2 B în afara localității Cilibia precum și în localitatea Bentu, dinspre Gălbinași s-au produs două accidente soldate cu rănirea a 5 persoane și cu pagube materiale. Primul accident a avut loc în jurul orei 5.00, când o maşină condusă de o femeie de 43 de ani din Brăila a ieşit în afara drumului şi a lovit doi copaci. Şoferiţa, dar şi doi adolescenţi de 16 şi 17 ani care erau cu ea în maşină,au fost răniţi. Tot joi dimineaţă, un tânăr de 25 de ani care conducea o autoutilitară din direcţia Buzău către Brăila a scăpat maşina de sub control, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR. În urma impactului, ambii şoferi au fost răniţi şi duşi la spital.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ