AMENDAŢI DE POLIŢIA LOCALĂ

0
51

Poliţiştii locali au dat zeci de amenzi şoferilor care au blocat cu maşinile pista pentru biciclete de pe Calea Eroilor şi celor care au parcat neregulamentar. Amenzi au primit şi şoferii maşinilor de marfă de mare tonaj.
Poliţiştii locali, i-au avut ieri în vizor pe şoferii maşinilor de mare tonaj. Agenţii au verificat respectarea prevederilor legale, privind limitele de circulaţie pentru vehiculele de transport marfă pe unele drumuri publice din municipiul Buzău. Într-o singură zi, au fost constatate şi aplicate peste 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 18 000 de lei.
Sancţiunile au fost aplicate pentru: staţionarea autovehiculelor pe pista de biciclete, situată pe Calea Eroilor, strada Aurel Vlaicu, din municipiul Buzău; staţionarea autovehiculelor în zona de acţiune a indicatoarelor “Staţionarea interzisă” din zona Aleea Industriilor – Casa de pensii şi pe toate arterele de circulaţie din municipiu unde vehiculele de transport marfă a căror masă totală maximă autorizată este mai mare de 7,5 tone, inclusiv a celor cu gabarit depăşit şi a celor care transportă mărfuri şi produse periculoase este interzisă. Pentru încălcarea reglementărilor, conducătorii auto pot fi sancţionaţi contravenţional cu 2-3 puncte amendă şi 2 puncte penalizare.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ