AMENDAŢI DE POLIŢIA LOCALĂ

0
112

În doar două zile, poliţiştii locali au dat amenzi în valoare de peste 13 000 de lei. Au fost vizaţi cei care consumă băuturi alcoolice pe domeniul public, cei prinşi că fumeză în spaţii intrerzise, dar şi unii comercianţi şi şoferi, sancţionaţi pentru staţionări neregulamentare.
Peste 400 de persoane au fost legitimate, la sfârşitul săptămânii trecute de poliţiştii locali, în municipiul Buzău. Agenţii au constatat peste o sută de contravenţii şi au aplicat amnenzi în valoare de 13 500 de lei.
Faptele contravenţionale depistate de poliţiştii locali au constat în tulburarea ordinii şi liniştii publice, abandonul deşeurilor menajere în alte locuri decât cele special amenajate, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, fumatul în spatiile publice interzise prin lege, comertul stradal neautorizat, opriri şi staţionări neregulamentare, pe raza municipiului Buzău. Direcţia de Poliţie Locală recomandă cetăţenilor municipiului să respecte prevederile legale în vigoare; să dea dovadă de înţelegere faţă de măsurile luate de forţele de ordine; să evite conflictele şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de poliţie locală dacă observă persoane cu un comportament antisocial.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ