AMENDAŢI PENTRU CĂ AU ÎNCĂLCAT ORDONANŢELE MILITARE

0
197

În ultimele 24 de ore, aproape 300 de poliţişti, peste 90 de jandarmi, 146 de polițiști locali și 48 de militari din cadrul Ministerului Apărării Naţionale au desfăşurat verificări privind respectarea ordonanţelor militare şi respectarea izolării la domiciliu. Forţele de ordine au dat amenzi în valoare de aproape 400 000 de lei.
Peste 90 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești au executat misiuni pentru verificarea respectării măsurii de izolare la domiciliu și a prevederilor Ordonanțelor Militare. Cu ocazia controalelor jandarmii au aplicat 6 amenzi, în valoare totală de 13.000 lei pentru încălcarea prevederilor stabilite în Ordonanțele Militare nr. 2 și 3. Zilnic, 38 de jandarmi sunt în dispozitivele de ordine publică instituite la centrele de carantină de pe raza județului. De asemenea, au fost asigurate de către jandarmi transporturile care doar au tranzitat județul Buzău și cele cu persoane duse către centrele de carantină instituite la nivel județean.
Poliţiştii au continuat activitățile de control la persoanele aflate în izolare la domiciliu, ocazie cu care au fost verificate 1133 de persoane și nu au fost constatate abateri. Însă au fost aplicate 186 de sancțiuni contravenționale privind nerespectarea prevederilor din ordonanţele militare, în valoare totală de peste 382.000 de lei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ