AMENZI PLĂTITE CU MONEDE! Doi buzoieni au dat peste cap programul de la „Taxe şi Impozite”

1
296

Au fost amendati de politistii locali pentru că si-au parcat masinile in locuri nepermise asa ca au decis sa isi platească amenzile cu monede. Vorbim despre doi buzoieni care azi s-au prezentat la ghiseele Directiei Taxe si Impozite si au plătit 140 de lei, valoarea amenzii primite cu monede. Pentru a număra banii, programul de la ghisee a fost dat peste cap. Cei doi buzoieni spun că aceasta a fost o formă de protest la adresa politisilor locali.
Aşa au ales doi buzoieni să îşi plătească astăzi datoriile către primăria Buzău. Primul cetăţean s-a prezentat la ghişeul pentru colectarea taxelor şi impozitelor în jurul prânzului, achitând o amendă de 140 de lei cu fise de 50 de bani. Al doilea însă a venit cu doar o oră înainte de închiderea programului. A ales să plătească cu monede de 1 şi 5 bani. Angajaţii primăriei au fost vizibil deranjaţi de atitudinea buzoianului, cât şi de modalitatea de plată aleasă.
Cei doi cetăţeni nu au dorit ca modalitatea de plată să fie o împovărare pentru salariaţii Biroului „Taxe şi Impozite”, ci doar un semnal de alarmă asupra manierei abuzive în care Poliţia Locală îşi face meseria.
Biroul de colectare a taxelor şi impozitelor din cadrul Primăriei Municipiului Buzău suferă de deficit de personal, iar puţinii salariaţi sunt nevoiţi să rămână zilnic peste program.
Sute de buzoieni au stat în ultimele zile la cozile de la ghişeele Primăriei să îşi achite dările către stat pentru a beneficia de o bonificaţie de 10%, reducere care se alica până la sfârşitul lunii. Buzoienii trebuie să ştie că îşi pot achita datoriile către stat atât la ghişeele primăriei, cât şi online.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. 2 ciobani, de parca angajatul primariei care sta sa numere monedele este de vina ca a luat el amenda. Si eu am luat 435 ron amenda de viteza dupa noul cod rutier, a fost vina mea si m`am dus sa platesc normal …

    Noi gresim si tot noi suntem suparati … ce mai popor…

LĂSAȚI UN MESAJ