AN BUN PENTRU HANDALISTELE BUZOIENE

0
20

Finalul de an este unul bun pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău. Fetele noastre ocupă locul 4 în Liga Florilor, cu 21 de puncte acumulate în șapte meciuri câștigate.
Se face bilantul anului 2019 iar acesta este unul bun pentru echipa de handbal feminin. Elevele lui Ovidiu Mihăilă și Romeo Ilie încheie anul între primele 4 echipe in Liga Florilor. Cu 21 de puncte din șapte meciuri câștigate, handbalistele buzoience au demonstrat, de-a lungul partidelor disputate, o bună pregătire și un spirit de echipă excelent.
Următoarele meciuri pe care le vor avea de înfruntat fetele de la SCM Gloria Buzău sunt pe 4 și 15 ianuarie. Primul meci, cel de pe 4 ianuarie anul viitor, vor primi vizita echipei SCM Râmnicu Vâlcea, iar pe 15 ianuarie vor juca în deplasare, în București, cu Spartac in Cupa României.
Va reamintim, Ana Maria Iuganu, care evolueaza sub tricolul echipei noastre a fost convocată să joace alături de lotul național la Campionatul Mondial din Japonia care se va desfășura în perioada 30 noiembrie 2018 – 15 decembrie 2019.

REPORTER ALEX NICOLAE
IMAGINE IONUT PARASCHIV

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ