Analiză internă la PSD

0
107

Conferinţa Extraordinară a organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, de joi, a fost un bun prilej pentru a analiza rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare. Pesediştii buzoieni au recunoscut că s-au făcut greşeli, chiar dacă la nivelul judeţului scorul obţinut de partid a fost unul bun.
S-a făcut analiza internă a rezultatelor obţinute de Partidul Social Democrat la alegerile europarlamentare. Concluziile după scrutinul din luna mai au fost trase de membrii PSD, prezenţi joi, la Conferinţa Extraordinară. Liderii social democraţi de la Buzău admit că s-au făcut greşeli, care au fost sanţionate de electorat, dar spun că aceste greşeli pot fi îndreptate printr-o nou abordare.
Unele dintre greşeli au fost enunţate de preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Marcel Ciolacu.
După această analiză internă, concluzia liderului PSD Buzău a fost că, mai rău de atât nu se poate şi fiecare a plătit pentru greşelile sale.
În ceea ce priveşte politica partidului, la nivel central, o eroare a constituit-o, în opinia lui Marcel Ciolacu, schimbarea guvernului Grindeanu, dar şi a cabinetului Tudose, din care a făcut parte şi şeful PSD Buzău.

Laurenţiu Marinov/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ