Andi Cristea, fără mandat de europarlamentar

0
249

Social democratul buzoian, Andi Cristea, pierde mandatul de europarlamentar. În urma rezultatelor obţinute, duminică, de Partidul Social Democrat, el nu prinde un loc în noul Parlament European. Cristea, eurodeputat în legislatura trecută, a candidat pentru încă un mandat, de pe poziţia a 10-a a listei PSD. Partidul din care face parte a obţinut, însă, doar 8 mandate.
Buzoianul Andi Cristea, candidat la alegerile de duminică, din partea Partidului Social Democrat, nu a prins un post în Parlamentul European. El s-a aflat pe poziţia a 10-a, considerată elgibilă de către social-democraţi înaintea scrutinului. Scorul obţinut de PSD la alegerile europarlamentare a închis lista la poziţia a 8-a, astfel că Andi Cristea, care a fost europarlamentar în ultimii 5 ani, a rămas pe dinafară. El a acceptat înfrângerea şi a transmis pe pagina sa de socializare un mesaj de mulţumire colegilor de partid, familiei şi votanţilor”

“Va multumesc tuturor! Vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot, pentru sansa de a fi europarlamentar: cand am intrat in PE in 2014 a fost strans. Viata este ciclica, exista ridicare si coborare, nu poti fi mereu pe val, facem o pauza pana la valul urmator. Multumesc colegilor din PSD pentru sprijinul lor, este o onoare sa facem echipa, in plan local (salutari cu drag buzoienilor mei!), in plan national, si, prin natura muncii, in plan european! Multumesc mult familiei pentru sprijin, rabdare si pentru faptul ca ma ajuta mereu sa inteleg adevaratele prioritati in viata. Multumesc romanilor care ne-au votat dar si celor care nu ne-au votat, o lectie exista mereu, conteaza sa o accepti elegant si cu invataturi, pe model european. Tinem aproape, destinul european si national al Romaniei continua in lunile si anii urmatori si intentionez sa raman un coechipier de incredere si un actor implicat. O zi buna tuturor si multumesc inca o data!”
Andi Cristea a fost europarlamentar din partea PSD, începând din 2014, până la recentele alegeri. În cadrul Parlamentului European a deţinut, printre altele, funcţiile de președinte al Delegaţiei la Comisia parlamentară de asociere UE-Moldova, de vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri externe şi a fost membru în Conferinţa preşedinţilor de delegaţie.

Laurenţiu Marinov/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ