Angajări la Spitalul Județean Buzău! O nouă rundă de concursuri

0
102

44 de posturi sunt scoase la concurs de cea mai mare unitate spitalicească din Buzău. La Spitalul Județean se caută asistenți medicali principali și asistenți medicali secundari pentru secțiile în care se înregistrează deficit de personal. Cele mai numeroase locuri vacante sunt cele de asistent medical debutant în secțiile Chirurgie, ATI, Cardiologie, Neurologie sau Pediatrie. Concursurile vor debuta începînd din data de 9 martie. Pînă atunci cei interesați de o carieră în domeniul medical vor trebui să depună la secretariatul spitalului cererile și documentele necesare.
De Mărțișor, Spitalul Județean Buzău scoate la concurs zeci de posturi pentru secțiile în care se înregistrează deficit de personal. Se caută asistenți medicali secundari și principali pentru Chirurgie, Neurologie, Cardiologie, Diabet sau ATI. Pentru a acoperi deficitul de personal, cea mai mare unitate spitalicească angajează asistenți în majoritatea secțiilor în care pacienții se prezintă într-un număr foarte mare. Sunt căutați deasemenea, asistenți medicali specializați în Urologie, Pediatrie, ORL, Oftalmologie, Oncologie, Ortopedie, TBC sau Nefrologie.
Cei interesați de o carieră în sistemul medical se pot înscrie la concurs pînă în data de 1 martie.
De-a lungul timpului cel mai mare spital din judeţ s-a confruntat cu o lipsă acută de personal medical şi specialişti. În ultimii ani instituţia a pus accentul pe diminuarea deficitului organizînd adevărate sesiuni de angajări. Au fost încadrați peste 300 de specialiști iar conducerea instituției anunță că nu se va opri aici.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ