ANGAJAT ISU, CONFIRMAT CU COVID 19

0
255

Coronavirusul nu a ocolit nici Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Un angajat de 47 de ani, din municipiul Buzău a fost confirmat pozitiv după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Mai mulţi colegi ai militarului de la ISU au fost testaţi şi izolaţi la domiciliu.
Şapte noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate în judeţul Buzău, în ultimele 24 de ore. Pe lângă cele patru cadre medicale de la secţia ORL a Spitalului Judeţean, autorităţile au raportat infectarea unui angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani care a intrat în contact cu o persoană purtătoare de COVID 19. Militarul de la ISU nu face parte din rândul personalului operativ şi îşi desfăşoară activitatea în sediul Inspectoratului.
Colegii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă cu care militarul a intrat în contact direct au fost testaţi şi izolaţi la domiciliu.
Numărul total de cazuri pozitive înregistrate, în prezent, la nivelul judeţului, se ridică la 148. Printre noile cazuri confirmate cu COVID 19 se numără şi nou-născutul, adus pe lume, luni, la Maternitatea Buzău a cărui mamă, o tânără din Râmnicelu, a fost testată pozitiv după naştere.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ