ANGAJATORI NEMULȚUMIȚI DE TINERI! ASTĂZI, DUPĂ BURSA ABSOLVENȚILOR

0
658

Astăzi la Liceul Agricol s-a organizat o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți. Tinerii au vizitat standurile și au discutat cu angajatorii în speranța găsirii unui loc de muncă.
Întâlnirea nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor angajatorilor. Conform acestora majoritatea tinerilor nu s-a arătat interesată de locul de muncă propriu-zis ci mai degrabă de indemnizația de șomaj.
Sute de locuri de muncă din domeniul construcțiilor, textile, vînzări, servicii și industrie au fost disponibile astăzi pentru absolvenți.
Bursa de astăzi a fost onorată și de prezența unui viceprimar al municipiului Buzău. Andrei Neder a discutat cu angajatorii despre ce anume poate face Primăria Buzău în ajutorul lor.
Astăzi la bursa care a avut loc concomitent în Buzău, Rm. Sărat, Pogoanele, Nehoiu și Pătârlagele, au fost prezente 67 de firme care au pus la bătaie peste 500 de locuri de muncă. Peste 1000 de persoane au participat la eveniment, din care aproape 800 tineri absolvenți. 600 de buzoieni au fost selectați în vederea interviului și a probei de lucru, iar alți 50 s-au înscris la cursuri de formare profesională.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ