ANTRENAMENT CU PUBLIC!  – SPORT

0
56

Sala Liceului cu Program Sportiv a găzduit, duminică după-amiază, ultima partidă disputată de handbalistele buzoience de la SCM Gloria cu Danubius Călăraşi. Suporterii fideli ai echipei condusă de Romeo Ilie au fost prezenți la ultima reprezentaţie din an a favoritelor în faţa lor, așa că sala a fost aproape plină.

Handbalistele buzoience au obținut încă o victorie la scor, deci spectatorii au avut parte de un meci cu multe goluri şi multe faze spectaculoase. Oaspetele, ultimele clasate, nu au fost decât simple partenere de joc, în cele mai multe momente ale jocului elevele lui Romeo Ilie lăsând impresia că sunt la antrenament…unul cu public.

Cum era de aşteptat, la final tabela a arătat o diferenţă imensă în favoarea echipei buzoiene, învingătoare cu scorul de 41-22 (21-10). Cele mai multe goluri, 6, au fost reuşite de una din noile sosite, Andreea Mărginean şi de golghetera obişnuită a echipei, Alina Horjea. SCM Gloria are acum 13 victorii la rând din tot atâtea partide disputate şi păstrează în continuare şefia clasamentului, cu o etapă înainte de finalul turului.

Acest ultim meci este programat în devans, miercuri, în deplasare, la Tulcea.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ