ANTRENAMENTE ON-LINE LA METALUL

0
51

După o singură etapă derulată, fotbalul de liga a treia s-a trezit cu interdicție total neprevăzută în programul sezonului de primavară.
Fiindcă inițial părea a fi o scurtă întrerupere, programul de pregătire de-acasă al elevilor lui Vali Stan a fost structurat ca atare.
Imediat ce activitatea sportivă a intrat și ea în carantină totală, antrenorul a decis să-și țină băieții în priză prin exercitii on-line. Mai ales că, orice zi fără mișcare centralizată însemna automat – balast la reluarea activității în condiții normale.
Vali Stan e mulțumit de modul în care băieții lui au înțeles importanța acestui tip aparte de pregătire, într-o situație cu totul specială.
Deși s-au scurs doar 2 luni de la ultimul antrenament, vremurile în care jucătorii Metalului alergau umăr la umăr, pe sintetic par cu mult mai îndepartate.
Și cum o veste proastă nu vine niciodată singură, în acest sezon nu vom mai vedea fotbal de Liga a 3-a la Buzău. Cum nimeni nu retrogradează, miza va fi doar pe meciurile de baraj care vor decide promovatele în eșalonul superior.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ