ANTRENOR DE TOP LA HC BUZAU

0
24

Coronavirusul aduce si rezolvari la echipa HC BUZAU, achizitii de marca in tabara lupilor. Pero Milosevic este noul antrenor principal al echipei noastre, iar prima achiziție este una de excepție, Allahkaram Esteki, dublu campion cu Dinamo în perioada 2016-2018.
Au început mișcările de trupe în Liga Zimbrilor. Acum, că s-a aflat că nicio echipă nu va retrograda, schimbare de care beneficiaza din plin echipa noastra, se fac modificari majore atat in lot cat si pe banca tehnica. La capitoul antrenori, prima echipă care a anunțat schimbarea băncii tehnice este HC Buzău. Locul 13 în momentul înghețării campionatului, Buzăul a reușit o mutare surprinzătoare. L-a adus de la Timișoara pe Pero Milosevici (58 de ani), muntenegreanul care adusese stabilitatea in tabara banatenilor de la POLI inca din 2014. ! La despartirea de clubul timisorean marele antrenor a primit doar aprecieri si multumiri pentru realizari in cadrul echipei, din parte stafului de la POli
Tehnicianul muntenegrean Pero Milosevic s-a despărţit oficial de Poli Timişoara, iar din sezonul viitor va antrena pe HC Buzău. Antrenorul lasă în urmă un trofeu al Cupei României cu Poli Timişoara în 2019, iar la plecare le-a mulţumit jucătorilor şi fanilor.
”Păcat că nu am terminat proiectul pe care l-am visat, au fost foarte multe motive, însă nu e momentul acesta pentru a le dezvolta. Am fi dorit anul acesta să fim mult mai sus în campionat, iar în anul următor cu atragerea altor doi jucători, să atacăm titlul naţional şi să jucăm în Liga Campionilor. După finala de Cupă de anul trecut am fixat aceste obiective, dar ele nu s-au mai înfăptuit din diferite motive. Cum nu am terminat acest proiect, e posibil ca în doi sau trei ani, nu se ştie, să ne întoarcem la proiectul nostru. Acum plec din Timişoara, e posibilă o întoarcere pentru a finaliza acest proiect la care am visat”,
Pero a ales să plece dupa 6 ani și a semnat cu HC Buzău un contract valabil pe două sezoane. Razvan Voicu, team managerul HC buzau a povestit in cadrul emisiunii sport maxim, moderata de Ionut Paraschiv povestea aducerii antrenorului muntenegrean la Buzau.
În acest sezon HC Buzău 2012, a terminat Liga Zimbrilor pe locul al 13-lea, penultimul. Totuși, tehnicianul muntenegrean speră ca în doi-trei ani să atingă, la Buzău, măcar performanțele pe care le-a atins la Timișoara.
Buzăul vrea să ridice nivelul și în handbalul masculin, după ce la fete a obținut deja calificarea în cupele europene. Milosevici este un antrenor foarte energic si ambitios.
Milosevici îi ia locul lui Elidor Voica, fostul selecționer al României. Sunt zvonuri că fostul mare internațional, care în carieră a mai antrenat pe Dinamo, Știința Bacău si la Ploiești va ajunge la CSM București. Eliodor Voica a mai antrenat CSM în sezonul 2014-2015. El ar urma să-i ia locul lui Dan Anca, cel care a pregătit CSM după plecarea portughezului Paulo Pereira.
Gruparea buzoienilor isi propune mai mult. 3 achizitii de top, este vorba despre interul Allahkaram Esteki (32 ani), care a făcut performanță la Dinamo. Jucătorul iranian a cucerit două titluri în Ștefan cel Mare, o alta achizitie este interul stânga francez Leo Renaud-David , care a împlinit 33 de ani chiar în ziua anunțării transferului. Noul jucător al Buzăului a evoluat în ultimele 3 sezoane în Spania, și a marcat 46 de goluri în precedenta ediție a Champions League. Un alt trafer important este cel al portarului iranian Mohsen Babasafari, 33 de ani, care a jucat în ultimele două sezoane la SCM Poli Timișoara și Steaua.

REPORTER ALEXANDRU NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ