Anunțați poliția dacă ați văzut-o! O femeie a disparut de acasa

0
105

Daca o vedeti anuntati politia! Este strigatul disperat, al unei buzoience a carei mama a disparut ieri de acasa. Femeia in varsta de 65 de ani, este bolnava de Alzeihmer iar ieri a plecat de la domiciliu. Ultima data a fost vazuta in municipiul Buzau, in zona Crang din Micro 14. Familia face un apel si ii roaga pe cei care o vad sau detin informatii sa sune urgent la 112 sau sa anunte la cel mai apropiat post de politie.
Femeia in varsta de 65 de ani este de fel din Caldaresti si de ceva timp, familia are grija de ea dupa ce a fost diagnosticata cu Alzeihmer. Ieri, pentru un moment scurt, familia a scapat-o din ochi. A fost suficient, astfel incat, femeia sa se piarda. Ingrozite, rudele au inceput sa o caute insa fara nici un rezultat. Nu au mai stat pe ganduri si au anuntat disparitia acesteia la politie. Asa au aflat ca ultima data, femeia ar fi fost vazuta in municipiu, ieri, dupa-amiaza in zona Crang din cartierul Micro XIV
Femeia raspunde la numele de Vasilica iar in momentul disparitiei purta o vesta de culoare rosie, o fusta in carouri, pe cap poarta batic si este incaltata cu papuci.
Cei care o vad sau detin informatii sunt rugati sa sune la numerele afisate pe ecran sau la politie.

0751. 374. 599
0727. 954. 975

Rep. Simona Potirniche

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ