APROAPE 900 DE BUZOIENI, IZOLAŢI LA DOMICILIU

0
165

Numărul persoanelor din judeţul Buzău aflate în izolare la domiciliu, a ajuns astăzi la aproape 900. Alte 56 de persoane se află în carantină. Au fost făcute 104 teste pentru coronavirus, iar rezultatele sosite până acum sunt negative.
Conform ultimului bilanţ al autorităţilor, la data de 19 martie, în județul Buzău se află în carantină 56 de persoane, iar pentru alte 895 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. Instituţia Prefectului menţionează că mai există locuri disponibile pentru carantinarea persoanelor care vin din zone de risc, cu posibilitatea de extindere a capacității.
În ceea ce privește testarea pentru Coronavirus, până la această dată, tuturor persoanelor aflate în carantină le-au fost prelevate probe în vederea efectuării analizelor. În total, la nivelul județului, au fost făcute 104 teste pentru coronavirus, iar 85 de rezultate sunt negative, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID – 19, restul analizelor fiind în lucru.
Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 277 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 . Dintre cele 277 de persoane confirmate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și externate.La nivelul județului Buzău, sunt confirmate două cazuri de îmbolnăvire până la această dată.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ