Aproximativ 400 de locuri de muncă disponibile la Bursă

0
46

Sute de şomeri la standuri faţă în faţă cu angajatorii
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a organizat „Bursa generală a locurilor de muncă 2024”, în incinta LiceuluiAgricol “Dr. Constantin Angelescu” si la punctele de lucru din teritoriu. Obiectivele principale ale evenimentului au fost creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunităţi pentru angajatori în identificarea potenţialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice.
Sute de buzoieni fără un loc de muncă sau în căutarea reconversiei profesionale s-au prezentat la bursă şi au stat de vorbă la standuri cu angajatorii în speranţa că îşi vor găsi un serviciu bine plătit şi condiţii pe măsura aşteptărilor.
Angajatorii au precizat că standurile nu au fost ocolite de către şomeri în schimb nici nu au fost înregistrate la primele ore ale bursei angajări.
Aproximativ 400 de locuri de muncă au fost disponibile la bursa de vineri dimineaţă.
Pe parcursul săptămânii viitoare AJOFM va urma să anunţe rezultale preliminare ale Bursei, respectiv câte persoane au fost angajate sau au primit invitaţii din partea angajatorilor pentru susţinerea unui interviu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ