ARE NEVOIE DE AJUTORUL SEMENILOR

0
188

Este tânără, frumoasă, cu poftă de viață și cu planuri mari. Vorbim de Mădălina, elevă în clasa a 12-a la Liceul din Pogoanele, a cărei tinerețe este măcinată de o afecțiune cumplită. Pentru a se vindeca, tânăra are nevoie de 20 de mii de euro, o sumă imensă în comparație cu posibilitățile materiale ale familiei sale. Pentru a-și putea continua planurile, Mădălina cere ajutorul semenilor.
Mădălina Buzea are aproape 19 ani și, în afară de bolile copilăriei, nu a avut probleme de sănătate. În clasa a IX-a, în urma unei operații banale de apendicită, medicii au constatat că fata suferă de scolioză toraco-lombară, o boală cumplită din cauza căreia coloana vertebrală se curbează de obicei în foma literei S sau C.
După investigațiile de la Buzău, Mădălina a mers la un spital din București. Medicii de acolo au intervenit chirugical, iar operația a reușit să îi prelungească viața. Numai că de atunci s-a îmbolnăvit și de inimă, iar starea ei se agravează treptat.
Acum Mădălina nu se poate deplasa fără ajutor, iar la școală se duce ocazional. Studiază acasă, iar profesorii îi dau teme și îi programează testările.
Pentru Mădălina există o șansă, iar aceasta este o operație care i-ar reda speranța la o viață normală. Numai că intervenția costă peste 800 de milioane de lei vechi.
Familia sa nici nu își permite să viseze la acești bani, având o situație financiară deosebită.
Cei care vor să o ajute pe Mădălina cu o sumă de bani pentru a putea fi supusă intervenției chirurgicale salvatoare pot face donații în contul:

RO61BRDE100SV50337471000
CONT DESCHIS PE NUMELE BUZEA MĂDĂLINA ANGELICA.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ