ARME ŞI DROGURI, GĂSITE LA PERCHEZIŢII

0
127

Timp de două zile, poliţiştii au scotocit prin casele unor personaje cunoscute din lumea interlopă, în baza unor mandate de percheziţie emise de instanţele de judecată din Buzău şi Râmnicu sărat. În urma descinderilor, au fost găsite droguri şi o armă letală, iar 4 persoane au ajuns în arest.
În zilele de 14 şi 15 noiembrie, peste 80 de poliţişti buzoieni, au desfăşurat 12 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de implicare în săvârşirea unor fapte cu violenţă pe raza municipiilor Buzău şi Râmnicu Sărat. La percheziţiile ce au fost efectuate în baza mandatelor emise de judecătoriile din cele două municipii, poliţiştii au descoperit şi ridicat, un pistol şi articole de muniţie, deţinute ilegal, precum şi un plic cu substanţe despre care există suspiciunea că fac parte din categoria drogurilor de risc. Totodată, doi tineri din Buzău, bănuiţi de proxenetism, au fost reţinuţi.
Dată fiind gravitatea infracţiunilor de care sunt suspectaţi, patru tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorilor de caz, în vederea documentării şi stabilirii întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor vizate de acţiunile poliţiştilor.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ