Artişti celebri, la Buzău Fest

0
259

Artişti cunoscuţi vor urca pe scena celei de-a 3-a ediţii a festivalului Buzău Fest. Delia şi Horia Brenciu vor încheia festivalul, cu un concert, dar spectacole vor susţine şi elevii de la Liceul de Artă „Margareta Sterian” din Buzău.
Elevi de la Liceul de Artă Margareta Sterian vor asigura distracţia buzoienilor care vor fi prezenţi pe 1 iunie, la Sărata Monteoru, la cea de-a III-a ediţie a festivalului Buzău Fest. Ziua se va încheia cu un concert susținut de Delia și Horia Brenciu, începând cu ora 20.00, iar în deschidere va cânta buzoianca Doinița Ioniță.
Recent, Consiliul Judeţean a făcut public, întreg programul Buzău Fest. Afişul cuprinde spectacole pentru copii, o paradă cu torțe, şi lupte de gladiatori. Evenimentul de promovare a culturii, tradițiilor și obiceiurilor din județul Buzău va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie. Activitățile vor avea loc în municipiul Buzău și în stațiunea Sărata-Monteoru. Anul acesta, BuzăuFest debutează cu un eveniment mult așteptat de cei mici. Împreună cu Teatrul George Ciprian și cu Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău, organizatorii vor oferi copiilor un spectacol gratuit, susținut ce va avea loc pe 30 mai, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ