AȘA TATĂ, AȘA FIU! Primar de 7 stele și artist de milioane

0
681

Primarul comunei Boldu, Marian Mărgărit, a primit certificatul, trofeul si diploma de excelentă Primar de 7 stele. Premiul a venit ca semn de apreciere pentru alegerea sa de cel putin 7 ori în functia de primar. Nici fiul său nu se lasă mai prejos si bate recoduri în industria muzicală. Cu cea mai recentă piesă lansată, Georgian Mărgărit a reușsit să adune sute de mii de vizualizări.
Asa tată, așa fiu. Este zicala cea mai potrivită pentru a descrie bărbații din familia Mărgărit. Primarul comunei Boldu, Marian Mărgărit a primit, din partea Asociaţiei Comunelor, titlul, certificatul, trofeul şi diploma de excelenţă „PRIMAR DE 7 STELE”. Distincţia a fost acordată în cadrul sesiunii ordinare jubiliare a Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România. Placheta „PRIMAR DE 7 STELE” este acordată primarilor comunelor din România, ca răsplată a meritelor importante şi în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de cel puţin şapte ori în această funcţie. Marian Mărgărit a fost ¬nomi¬nalizat şi pentru decernarea Ordinului, trofeului şi diplomei „Corneliu LEU” comunelor şi primarilor acestora în semn de apreciere deosebită pentru activitatea depusă în domeniul literaturii şi publicisticii în mediul rural. Anul trecut, Marian Mărgărit a primit din partea Asociaţiei Comunelor titlul, certificatul, trofeul şi diploma de excelenţă „PRIMAR DE 6 STELE”.
În aelași timp, nici fiul său nu se lasă mai prejos. Georgian Mărgărit nu a ales o carieră în administrație, ci una muzicală. După participarea la Eurovision, notoritatea lui Mărgărit junior a crescut. De curând, a lansat o piesă nouă și în scurt timp a reușit să adune sute de mii de vizualizări pe Youtube.
Georgian a moștenit talentul de la tatăl său, primarul Marian Mărgărit cântând alături de Adrian Păunescu pe scena Cenaclului Flacăra. Primarul comunei Boldu se află la cârma localităţii de mai bine de două decenii, iar unul dintre atuurile sale este talentul artistic. Marian Mărgărit cântă de la vârsta de şapte ani. De-a lungul vieţii a învăţat să cânte la cinci instrumente: pian, vioară, acordeon, orgă şi chitară, cu ajutorul cărora compune melodii potrivite pentru poeziile pe care le scrie. Recent, a compus o piesă pentru Fuego.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ