ASFALTARE PE STRĂZILE DE PĂMÂNT

0
167

După o perioadă de întârziere, a început asfaltarea străzilor de pământ din municipiul Buzău. Primele pe lista constructorului sunt străzile Siriu și Cărămidari, unde a fost turnat primul strat de asfalt. Lucrările de asfaltare a străzilor de pământ au fost întârziate din cauza ploilor, însă constructorul speră să recupereze și astfel termenul de execuție să fie respectat.
În total, până acum au fost pregătite de asfaltare 16 străzi, pe care echipele de asfaltatori urmează să intre cât mai curând. După ce lucrările se vor încheia pe acest lot, muncitorii vor începe pregătirea pe arterele cuprinse în celelalte loturi de străzi de pământ. Lucrările sunt supravegheate permanent de dirigintele de şantier, care este angajatul Primăriei şi care verifică atât calitatea materialelor folosite, cât şi pe cea a lucrărilor.
Noul covor asfaltic al acestor străzi are o garanţie de cinci ani. Aceasta înseamnă că atunci când, spre exemplu, primăvara apar gropi în asfalt, societatea care a executat lucrările va fi cea care le va acoperi.

DENISA IRIMIA/ ALEX NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ