ASFALTARE TOTALĂ

0
119

Străzile Islazului și Siriului din municipiul Buzău au fost incluse  în cele cinci  loturi, adică 43 de străzi rămase neasfaltate pentru care administrația locală a semnat, la începutul lunii februarie, contractul de finanțare. Strada Islazului nu a fost asfaltată niciodată și este din ce în ce mai greu accesibilă atât pentru locuitori cât și pentru personalul angajat la firmele care își desfășoară activitatea în zonă. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma a declarat că, în cazul celor două artere, urmează ca în perioada imediat următoare să se treacă la executarea lucrării de către firma care a câștigat licitația.

Mai mult decât atât, edilul șef a mai spus că în zona celor două străzi a identificat o suprafață de teren pe care ar urma să se ridice locuințe sociale. Municipalitatea va efectua în acest an documentația necesară pentru realizarea unui astfel de proiect.

Lucrările de refacere a covorului asfaltic de pe cele 43 de străzi rămase neasfaltate ar urma să fie demarate din luna martie. Totodată, șefii Palatului Comunal au semnat recent și contractul pentru achiziționarea unei stații de asfalt modern. Ei speră ca în acest fel să se lucreze în paralel și la asfaltarea celorlalte străzi din oraș.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ