ASFALTĂRI ÎN FORTĂ

0
49

Municipalitatea este hotărâtă să asfalteze cât mai repede străzile din Buzău. Mai exact, pentru 2018 se intentionează astfaltarea a 100 de străzi din oraș. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Primăria Buzău doreste ca, pentru Urbis Serv, societatea care se ocupă de aceste lucrări, să majoreze capitalul social. Banii vor fi folositi exclusiv pentru investitii.

2018 se anuntă un an în care municipalitatea va bate recordul în ceea ce privește numărul de străzi ce vor fi asfaltate. Primarul Constantin Toma a declarat că pentru anul viitor, din fondurile municipalitătii ar urma să fie reabilitate circa 100 de străzi. Acest lucru, implică însă și unele investitii pe care societatea Urbis-Serv va trebui să le facă, prin achizitionarea unor noi utilaje. Prin urmare, pentru ca toate aceste planuri să fie realizate, Primăria Buzău dorește să suplimenteze capitalul social al societătii Urbis-Serv.

Șefii Palatului Comunal speră ca Buzăul, odată ce va avea pusă la punct infrastrructura rutieră, să poată spera la o dezvoltare economică, ce poate duce implicit la o reducere a șomjaului și o stimulare a mediului de afaceri.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ