ASFALTĂRI OPRITE

0
38

Gata cu asfaltările pe anul acesta! Municipalitatea a anunțat că mai sunt câteva lucrări în desfășurare care se vor finaliza până la 1 decembrie, dacă vremea va permite. Apoi muncitorii vor lua pauză până la primăvară, când vor intra din nou în forță pe mai multe artere din oraș.
Asfaltatorii se pregătesc de pauză. După ce au reabilitat zeci de străzi din municipiu, muncitorii sunt nevoiți să oprească lucrările din cauza vremii. Încă din săptămânile trecute, ploile mărunte i-au împiedicat să toarne straturi de asfalt, iar de luni, utilajele vor fi trase pe dreapta. Inițial, municipalitatea și-a propus să continue asfaltările până la 1 decembrie, însă vremea capricioasă a dat planurile peste cap.
Șantiere deschise au rămas și pe străzile de pământ. Firma câștigătoare a demarat mai târziu lucrările și nu a reușit să le finalizeze până acum. În lucru mai sunt 4 artere, care au fost pregătite pentru asfaltare.
Muncitorii de la asfaltări vor lucra și pe timpul iernii. Atunci când vremea va permite, aceștia vor pregăti arterele pentru turnarea stratului de asfalt sau vor reamenaja spațiile pentru parcările din municipiul Buzău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ