ASFALTĂRI PE DRUMURILE JUDEȚENE IMPORTANTE

0
235

Se lucrează la foc continuu pe drumurile județene. În prezent, echipele de muncitori fac plombări pe toate șosele care au suferit stricăciuni după sezonul rece. Pe de altă parte, o veste extrem de așteptată este legată de demararea lucrărilor la Drumul județean 203K. Pe unul dintre tronsoane se fac deja ultimele pregătiri înainte de asfaltare, iar pe cealaltă bucată de drum se lucrează la proiectare.
Pentru anul acesta, reprezentanții Consiliului Județean și-au propus să asfalteze 60 de kilometri de drumuri județene din fonduri proprii. De asemenea, se fac plombări pe toate drumurile care au suferit stricăciuni după sezonul rece, iar campania de reparații este în plină desfășurare. Cea mai așteptată veste este cea legată de reabilitarea Drumului județean 203K, proiect anunțat în urmă cu câțiva ani, dar amânat din cauza birocrației. Acum însă, licitația a fost finalizată, iar în scurt timp vor începe lucrările propriu zise.
Pe lângă reabilitarea Drumului județean 203K pe fonduri europene, se vor mai face lucrări și prin Programul Național de Dezvoltare Locală. În prezent, se lucrează pe mai multe șosele din zona de munte a județului Buzău.
Vizate de asfaltare din fondurile Consiliului Județean mai sunt şi drumul spre Vulcanii Noroioşi, cele din Berca, dar şi din Padina sau Ruşeţu.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ