ASFALTĂRI PE TIMPUL NOPȚII, ÎN CENTRU

0
73

Asfaltări pe timpul noptii, pe străzile din centrul orasului. Este decizia luată de sefii din Primărie odată cu demararea lucrărilor pe arterele centrale. Hotărârea are la bază atât evitarea aglomeratiei si ambuteiajelor de pe timpul zilei, cât si temperaturile ridicate la care ar trebuie să lucreze asfaltatorii.

Lucrările de asfaltare din centrul orașului se vor face doar pe timpul nopții. Decizia a fost trasată de șefii din Palatul Comunal atunci când au pus la punct planul de asfaltări ce vizează arterele din centrul municipiului. Lucrătorii de la Urbis Serv au acum programul modificat și lucrează pe timpul nopții pentru evitarea aglomerației ori  ambuteiajele care s-ar fi creat în trafic ziua, dar și pentru că temperaturile sunt încă destul de ridicate.

Prima stradă asfaltată pe timpul nopții este Ion Băieșu, care va fi urmată de strada Războieni. Lista, încă nedefinitivă, a străzilor din zona centrală care urmează să fie asfaltate cuprinde arterele Armoniei, Aurorei, Speranţei, Aleea Speranţei, Arieşului, Ion Băieşu, Sava Gotul, Ana Ipătescu, Tudor Vladimirescu, Nicolae Bălcescu colţ cu Tribunalul și Rond Episcopie.

Aceste străzi vor intra în reabilitare pentru a se crea condiţiile implementării proiectului privind parcările cu taxă din municipiu. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ