ASFALTĂRI PE TIMPUL NOPȚII! Urbis vrea să evite aglomerația

0
80

Urbis Serv încearcă să se alinieze educatiei europene, iar în acest sens demarează lucrări de asfaltare pe timpul noptii. Pe modelul oraselor dezvoltate, firma subordonată municipalitătii intentionează să nu mai încurce traficul si va continua actiunea de plombare a gropilor după ora 21.
După ani de zile în care au primit sugestii ca lucrările de asfaltare să nu se mai facă pe timpul zilei și la orele de vârf, muncitorii de la Urbis Serv încearcă să se alinieze regulilor unor orașe civilizate și moderne. Astfel, lucrările de asfaltare a străzilor intens circulate din municipiu se vor face pe timpul nopții. Primele lucrări nocturne sunt programate pentru această seară, după orele 21.30.
Prin această decizie, se încearcă evitarea blocajelor în trafic, care se formau de obicei pe timpul zilei, și mai ales la orele în care buzoienii pleacă ori se întorc de la serviciu. Pe de altă parte, sunt zone în care se continuă procesul de plombare a gropilor din carosabil. Însă această activitate creează nemulțumiri în rândul unor cetățeni. Oamenii se plâng că, în realitate, nu toate gropile sunt reparate. De exemplu, pe strada Horticolei, un șanț lung de zeci de metri care traversează și o trece de pietoni stă nereparat de ani de zile.
Reprezentanții Urbis Serv spun că nu pot repara șanțul de pe strada Horticolei pe motiv că stricăciunea a fost cauzată de o firmă privată, care a uitat că are în obligație și repararea carosabilului. Pentru a putea reface strada, angajații de la Urbis au nevoie de aprobarea reprezentanților Primăriei.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ