ASFALTĂRI RECORD

0
59

Asfaltări record pe străzile din municipiu. Lucrătorii de la Urbis Serv au muncit pe parcursul întregii nopți pentru a turna primele straturi de asfalt, pe strada Obor. Inițial, ieri și-au propus să bată un record și să toarne peste 800 de tone de asfalt, însă la orele dimineții au tras linie și au constatat că încă nu au atins această cifră. Lucrările vor continua și în această noapte.

Pentru că vreme rea bate la ușă și nu va mai permite asfaltatorilor să lucreze, autoritățile locale și-au propus să bată recordul în materie de asfaltări. După ce au fost încheiate lucrările pe strada Colnel Buzoianu, azi-noapte angajații de la Urbis au lucrat până în zorii zilei pe strada Obor, pe sensul de mers de la Arhiepiscopie până la strada Clemenței. Pentru a nu crea și mai mult disconfort în trafic, drumarii de la Urbis au încercat să stabilească un record lunar.

Activitățile de asfaltare vor continua, până la sfârșitul acestei săptămâni, în zona centrală, urmând că de luni drumarii să demareze lucrările pe strada Alexandru Marghiloman dinspre bariera Brăilei, care a fost deja decopertată, dar se așteaptă și finalizarea înlocuirii rețelei de gaze.

Buzoienii sunt rugați să nu își lase mașinile pe străzile pe care se asfaltează. Aceștia trebuie să știe că alături de drumarii de la Urbis, se află și utilajul pentru ridicat și transportat autovehicule, care va elibera carosabilul atunci când o mașină împiedică buna desfășurare a lucrărilor.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ