ASIGURAREA STOCURILOR LA SPITALUL JUDEŢEAN, PRIORITATE ZERO

0
64

Suplimentarea stocurilor deja existente în Spitalul Județean de Urgență cu materiale sanitare, aparatură sanitară sau echipamente de protecție reprezintă prioritatea zero a Consiliului Județean Buzău. De asemenea, protejarea cadrelor medicale este esențială, spune Petre Emanoil Neagu, Preşedintele Consiliului Judeţean, într-un mesaj adresat buzoienilor.
Pentre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean a transmis, prin intermediul unei reţele de socializare un mesaj în care îndeamnă la optimism în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus. În conţinutul mesjului, el mai arată că prioritatea instituţiei pe care o conduce este, în această perioadă asigurarea cu material a Spitalului Judeţean.
“Având în vedere instituirea stării de urgență pe teritoriul României, pe lângă toate măsurile luate în această perioadă, împreună cu ceilalți membri ai Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în vederea combaterii răspândirii noului coronavirus, Consiliul Județean Buzău acordă o atenție deosebită Spitalului Județean de Urgență Buzău.
Suplimentarea stocurilor deja existente în Spitalul Județean de Urgență Buzău cu materiale sanitare, aparatură sanitară sau echipamente de protecție reprezintă prioritatea zero a Consiliului Județean Buzău.
Protejarea cadrelor medicale este esențială și se pot baza pe toată susținerea noastră pentru a trece cu bine această încercare. Le mulțumesc și le sunt recunoscător tuturor cadrelor medicale care, în această perioadă, își riscă sănătatea pentru a-și face datoria”, a transmis Petre Emanoil Neagu.
Consiliul Judeţean ţine în permanență legătura și susține întreaga activitate a Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul de Ambulanță. Totodată, se fac eforturi, împreună cu aparatul de specialitate al Consiliului Județean pentru ca proiectele de investiții derulate să nu fie afectate și ca lucrările să fie executate în continuare.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ