ATAC MAFIOT ÎN DOROBANŢI

0
130

Atac In stil mafiot Intr-o pizzerie din cartierul DorbanTi. Mai mulTi barbatI, membri ai unui clan din BuzAu, InarmaTi cu bAte Si arme albe au fAcut TAndAri geamurile localului, ziua In amiaza mare. Din primele informaTii se pare cA cel vizat a fost proprietarul pizzeriei care ar fi refuzat sA plAteascA taxA de protecTie atacatorilor.
Şase indivizi înarmaţi cu bate, arme albe şi spary-uri lacrimogene, au semănat panică în plină zi, în cartierul Dorobanţi. Ei au făcut praf o pizzerie din zonă, încercând să pună mâna pe proprietarul localului, după care s-au urcat în două maşini şi s-au făcut nevăzuţi. Se pare că indivizii, membri ai unui clan cunoscut din Buzău, s-au răzbunat astfel pentru că patronul a refuzat să le plătească taxa de protecţie. Poliţia a fost alertată printr-un apel la 112, că mai multe persoane au spart geamurile unui magazin fastfood.
Proprietarul pizzeriei a reuşit să intre în local şi să încuie uşa. În scandal, el a suferit totuşi câteva răni uşoare. În cauză a fost deschis un dosar penal, iar poliţiştii fac cercetări, pentru prinderea celor implicaţi în eveniment.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ