ATENȚIE LA CÂNTAR!

0
62

Comercianții din Buzău nu mai fură la cântar așa cum se întâmpla în anii trecuți. Este concluzia trasă după mai multe verificări efectuate de inspectorii Serviciului de Metrologie Legală, care au luat la control 155 de cântare din piețele, târgurile și oboarele din Buzău, Râmnicu Sărat, Nehoiu și din târgurile organizate în toate localitățile județului.

Inspectorii au dat și două amenzi pentru doi agenți economici ale căror cântare electronice n-aveau documentele în ordine. Cele două firme prinse în ofsaid au primit amenzi de câte 50 de milioane de lei. Inspectorii Serviciului de Metrologie au constat că, în ultima perioadă, comercianții nu mai fură la cântar așa cum se întâmpla în anii trecuți, iar motivul l-ar reprezenta desele controale efectuate de mai multe instituții la agenții economici care își desfășoară activitatea în piețe, târguri și oboare.

Inspectorii Serviciului Județean de Metrologie din Buzău vor continua seria verificărilor inopinate și în perioada următoare.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ