ATENŢIE PENTRU SPORTUL DE MASĂ! Muncipalitatea, precocupată de sport şi mişcare

0
78

Andrei Neder, viceprimarul municipiului Buzău si reprezentantul autoritătilor locale în noul club sportiv al orasului este preocupat de sportul de masă. Noul club sportiv al buzoienilor va avea o ramură sportivă dedicată buzoienilor care nu îsi doresc performantă, ci vor doar să facă miscare, ca alternativă de petrecere a timpului liber. Importanta sportului de masă a fost subliniată si de Ivan Patzaichin, multiplu medaliat olimpic.
Primăria Buzău nu este interesată doar de sportul de performanţă, ci şi de cel de masă. Viceprimarul municipiului Buzău, Andrei Neder a confirmat acest lucru într-o conferinţă de presă, în care a spus că sportul de masă va fi una dintre ramurile noii entităţi sportive care îşi va desfăşura activitatea sub directa îndrumare a autorităţilor locale.
Sportul de masă reprezintă principalele ramuri sportive pe care buzoienii, indiferent de vârstă, le practică ca mijloc alternativ de petrecerea a timpului liber. De pildă, stadionul de atletism din Bariera Ploiesti, baza sportivă care adună în fiecare seară zeci de buzoieni.
Importanţa sportului de masă a fost evidenţiată şi de multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin, care va fi prezent la Buzău în cadrul unui eveniment menit să promoveze sportul cu vâsle.
Municipalitatea va face primul pas în susţinerea activităţilor sportive de masă duminică, când în parcul Tineretului va avea loc o competiţie de caiac canoe, destinată tuturor buzoienilor, indiferent de vârstă sau categorie valorică.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ