AȚI VĂZUT-O ?

0
70

Polițiștii buzoieni desfășoară activități de căutare unei femei de 52 de ani, din Buzău. Femeia se numeşte BURLACU GEORGETA ADRIANA. În ziua de luni, 5 februarie, ea a plecat de acasă și nu a mai revenit. La data plecării, femeia era îmbrăcată cu o geacă de fâş, de culoare bleumarin închis, pulover de culoare roşie,  pantaloni de stofă de culoare maro şi era încălțată cu ghete de culoare maro. Semnalmente: 1,65 m înălțime, aproximativ 80 de kilograme greutate, păr blond, drept, ochi căprui, față ovală, constituție corpolentă. Persoanele care pot pot oferi informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

PREMIERĂ LA PALATUL COMUNAL

Buzoienii sunt așteptați miercuri, 14 februarie, de la ora 16.30, la Palatul Comunal, la prima ședință a Consiliului de Dezvoltare al Municipiului. Această întâlnire se organizează în cadrul proiectului de dezvoltare a orașului nostru pe perioada 2018- 2030. În cadrul acestei dezbateri publice, buzoienii pot aduce în discuție propriile idei și propuneri referitoare la dezvoltarea municipiului.

ȘEDINȚĂ ORDINARĂ A CONSILIULUI JUDEȚEAN

Consilierii județeni sunt convocați, vineri, 16 februarie, de la ora 12.00, în ședința ordinară a lunii februarie. Pe ordinea de zi a aleșilor se regăsesc 24 de proiecte de hotărâri, cele mai multe dintre acestea vizând aprobarea bugetului județului Buzău și a instituțiilor din subordine. Totodată, va mai fi supus spre aprobare și proiectul privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor cu drumurile județene în anul 2018 și estimări pentru anii 2019-2021.

MANDAT PRELUNGIT

Locotenent colonel Virgil Cueru rămâne în continuare, la șefia Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.  Din luna martie 2014, el a ocupat funcția de Prim adjunct al Inspectorului șef, iar din luna august 2017 a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să preia funcția de inspector șef al IJJ Buzau, post rămas vacant după pensionarea colonelului Florinel Micheten. Virgil Cueru urmează să primească în curând o nouă împuternicire de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ