AU AJUNS BULETINELE DE VOT PENTRU TURUL 2

0
62

Buletinele de vot pentru turul al 2-lea al alegerilor prezidenţiale au sosit la Prefectura Buzău, sub paza Jandarmeriei. Buletinele au fost împărţite în saci, care au fost sigilaţi şi urmeză să ajungă, alături de celelalte material necesare procesului electoral, în secţiile de votare.
Cele peste 420 de mii de buletine de vot repartizate județului Buzău pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale au ajuns în depozitul special amenajat la sediul Prefecturii. Prefectul Carmen Ichim a convocat o ședință cu salariații instituției, desemnând echipe de lucru care să se ocupe de pregătirea plicurilor cu timbrele autocolante ce vor fi aplicate pe cărțile de identitate ale alegătorilor și a pachetelor conținând buletinele de vot ce vor fi repartizate corespunzător secțiilor de votare în funcție de numărul de alegători arondați acestora. Angajaţii Insituţiei Prefectului vor finaliza operațiunea de pregătire și sigilare a sacilor cu buletine de vot, ștampile și alte materiale necesare pe durata procesului electoral care vor fi distribuite sâmbătă către primarii unităților administrativ-teritoriale din județ, aceștia urmând la rândul lor să le predea până la ora 18.00 secțiilor de votare de pe raza localităților județului Buzău.
În judeţul Buzău vor fi deschise, duminică, pentru turul 2 al alegerilor prezidenţiale 426 de secții de votare. Sunt aşteptaţi să îşi exercite dreptul la vot peste 380 de mii de buzoieni înscriși pe listele electorale permanente.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ