Au debutat “Zilele Chișinăului la Buzău”

0
55

O nouă dovadă de înfrățire
La Sărata-Monteoru a debutat prima ediție a festivalului “Zilele Chișinăului la Buzău”, o premieră organizată de Consiliul Județean și Primăria Chișinău. În afara artiștilor invitați să ia parte la cele trei zile dedicate festivalului de muzică, evenimentul reprezintă o nouă legătură între cele două administrații înfrățite.
Așa a debutat prima zi a festivalului “Zilele Chișinăului la Buzău”. Voie bună, dansuri și multă muzică, pe o scenă pe care au pășit artiști de renume din Republica Moldova dar și din județul Buzău. Festivalul aflat la prima ediție reprezintă o nouă dovadă de înfrățire a celor două lumi, una aflată pe o parte și alta dincolo de Prut.
Evenimentul reprezintă un proiect bilateral care înceacă să aducă în același loc artiști, meșteri populari și gospodari cu tot felul de preparate din cele două teritorii înfrățite, Buzău și Chișinău.
Prima zi a festivalului s-a încheiat printr-un spectacol de artificii. Buzoienii vor putea să se bucure în continuare de dansuri și muzică în stațiunea Sărata-Monteoru unde festivalul va continua pe toată durata zilei de sâmbătă.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ