AU DEPUS JURĂMÂNTUL

0
29

Momente emoţionante pentru 14 tineri absolvenţi ai şcolilor de jandarmi, care au depus jurământul de credinţă şi urmeză să-şi înceapă cariera la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău. În cadrul aceleiaşi festivităţi a avut loc și ceremonia militară şi religioasă de prezentare a noului drapel de luptă al Jandarmeriei Buzău.
14 tineri, absolvenți ai școlilor militare de subofițeri, au depus jurământul de credință, marcând începutul carierei în Jandarmerie. Aceştia au primit la începutul acestei luni, gradul de sergent major şi urmează să îşi desfăşoare activiatea în diferite structuri ale Inspectoratului de Jandarmi Buzău.
Noii subofiţeri, repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Buzău, contribuie la reducerea deficitului de personal cu care s-a confruntat unitatea în ultima perioadă.
Cu acest prilej, după oficierea slujbei de sfințire, jandarmii buzoieni şi-au reînnoit jurământul de credinţă faţă de Drapelul de Luptă al unităţii. La ceremonie au fost prezenţi reprezentanţii administraţiei publice locale şi judeţene, precum şi şefii structurilor cu care Jandarmeria Buzău cooperează şi colaborează.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ