AU DEVENIT POLIŢIŞTI

0
74

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău şi-a sporit efectivele cu noi cadre, recrutate din viaţa civilă. Noii poliţişti, agenţi şi ofiţeri, au depus astăzi jurământul la sediul inspectoratului şi îşi vor lua în primire posturile pe care au fost repartizaţi.
O scurtă ceremonie, desfăşurată în sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean a marcat trecerea oficială a unor noi angajaţi, în rândul poliţiştilor buzoieni. În prezenţa colegilor cu vechime în poliţie, 12 ofiţeri şi agenţi, încadraţi, în ultima perioadă din sursă externă au depus jurământul. Ei vor activa în structurile IPJ, ca specialişti, pe domeniile în care au fost pregătiţi ori au lucrat în viaţa civilă.
Ei vor purta de acum înainte, uniformă, ceea ce pentru unii este chiar motivul pentru care au ales să devină poliţişti, dar vor trebui să se supună rigorilor noii profesii.
Noile încadrări din sursă externă, vor aduce un plus activităţii poliţei buzoiene, având în vedere pregătirea şi experienţa anterioară a noilor angajaţi. Nu rezolvă însă, în totalitate deficitul de personal al IPJ Buzău. Potrivit conducerii instituţiei, în momentul de faţă, 84 la sută din funcţii sunt acoperite, în uşoară creştere faţă de anul trecut.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ