Au fugit in lume! Eleva de 17 ani si profesorul ei au plecat din Buzau

0
1230

Au fugit unde au vazut cu ochii. Vorbim despre eleva de 17 ani care se presupune ca ar avea o relatie cu profesorul ei de biologie in varsta de 53 de ani. Dupa ce saptamana trecuta fata a fost internata pentru a doua oara intr-un centru de plasament, seara trecuta, aceasta a fugit din institutie. A mers la profesorul ei si i-a povestit ca nu mai suporta sa stea in centru si impreuna au decis sa plece din Buzau. Azi, profesorul, Dan Ionescu, acuzat de parintii tinerei ca ar avea o relatie intima cu fata acestora a contactat postul Tv Buzau si a facut declaratii in exclusivitate. Eleva a vorbit si ea cu reporterii nostri si a facut declaratii grave la adresa DGASPC Buzau. Haideti sa urmarim declaratiile acestora in exclusivitate.
Seara trecută, Marilena Bălan a fugit din centrul de plasament in care fusese internata dupa ce parintii acesteia au reclamat ca a fost sedusa de profesorul ei de biologie. Fata spune ca a ajuns in plasament fara voia sa iar acolo ar fi fost supusa unor abuzuri din partea angajatilor Directiei Generale de Asistență Socială Buzău
Marinela mai spune că vrea să rămână cu profesorul ei și să își urmeze visul, acela de a deveni medic.
De partea cealalta și profesorul Dan Ionescu a ținut să explice că nu are o reație intimă cu eleva sa ci dimpotriva o mediteaza la biologie si nu face decât să protejeze de abuzurile părinților și a sistemului de Protecție al Copilului.
Între timp, fata a fost dată în urmărire națională și este căutată de poliție.

Rep. Simona Potirniche
Op. Laurentiu Grozea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ