AU FURAT CA SĂ AIBĂ CE BEA! O elevă a fost jefuită în plină zi

0
66

O copilă de 12 ani a fost jefuită în plină zi pe o stradă din Buzău. Fata se îndrepta spre scoală si se afla împreună cu mama sa. La un moment dat, din senin, eleva a fost atacată de doi tineri care au lovit-o apoi i-au luat telefonul mobil. Întreaga scenă s-a petrecut atât de rapid încât mama fetei nu a putut interveni. A sunat in schimb imediat la 112 si a anuntat politia. Din fericire talharii au fost prinsi si au ajuns in arestul Politiei. Erau băuti si le-au spus politistilor că au plănuit tâlhăria. Urmau să vândă telefonul mobil si să facă rost de bani pentru a-si continua distractia.
Trei adolescenți de 16 ani, unul din Chiojdu iar ceilalti doi din C.A. Rosetti, au ajuns în arestul Poliției după ce ieri, doi dintre ei au furat un telefon mobil de la o copilă de 12 ani, iar cel de-al treilea ar fi comis o faptă similară la începutul acestei luni. S-a întâmplat în timp fata se afla pe strda Bucegi din municipiu si îndrepta către școală, fiind însoțită de mama ei. La un moment dat, unul dintre tineri a lovit-o cu pumnul în abdomen, moment în care aceasta a scăpat telefonul din mână. Unu dn indivizi a luat telefonul si s-au făcut nevăzuți. Întreaga scenă s-a petrecut chiar sub ochii mamei. Totul s-a întâmplat în doar câteva zeci de secunde astfel încât îngrozită, mama adolescentei nici nu a avut să reacționeze. Mama copilei a sunat la 112, iar la scurt timp un echipaj de Poliție Locală l-a depistat pe unul dintre tineri în apropierea locului unde a fost comisă tâlhăria. În urma controlului corporal sumar, oamenii legii au găst telefonul mobil ascuns în lenjeria intimă. Luat la întrebări de oamenii legii, tânărul a recunoscut că împreună cu un prieten, au consumat băuturi alcoolice într-un bar din apropiere și s-au înteles să meargă în zona Liceului de Arte să fure un telefon mobil.
Individul a fost predat polițiștilor de la Municipiu, iar în urma cercetărilor oamenii legii l-au identificat la scurt timp și pe celălalt adolescent de 16 ani, din C.A.Rosetti, în Autogara Buzău, când se pregătea să plece acasă. În urma verificărilor Polițiștii au stabilit că la începutul lunii martie, împreună cu un alt adolescent tot de 16 ani, de asemenea din C.A.Rosetti, mai furaseră un telefon mobil de la o tânără de 18 ani. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventivă.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ