AU INVESTIT DIN PROPRIUL BUGET

0
32

Investiții masive din propriul buget efectuate de administrația locală din Pardoși. Printre acestea se numără modernizarea iluminatului public din 4 sate, reabilitarea dispensarului uman, refacerea instalațiilor electrice din Primăria Pardoși precum și refacerea unui zid și a bisericii din Valea lui Lalu.

Primăria Pardoși a alocat o sumă importantă pentru modernizarea sistemului de iluminat public. În acest sens au fost achiziționate becuri economice pentru a mai reduce din cheltuielile destul de mari la consumul de curent electric, pe care unitatea administrativ teritorială trebuie să le plătească lunar. Prin urmare, în 4 sate din comuna Pardoși, oamenii nu se pot plânge că străzile nu sunt iluminate așa cum trebuie.

O investiție importantă s-a realizat și la dispensarul uman. Clădirea are de acum instalațiile electrice refăcute de la zero, apă curentă și centrală, oferind astfel atât angajaților cât și locuitorilor care vin la dispensar condiții decente.

În urma alunecărilor de teren din perioada 2015-2016, ce s-au produs în satul Valea lui Lalu, primăria a alocat o sumă importantă, din propriul buget, pentru a reface în zonă. Zidul și biserica erau și acestea în pericol să se dărâme, iar câteva morminte au fost luate de alunecările de teren.

Administrația locală a mai investit și în reparerea instalațiilor electrice din sediul Primăriei Pardoși. Suma alocată, din propriul buget se ridică la 3.000 de lei.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ